Alle accommodaties

3 accommodaties

Luxe, stijlvol, gemoedelijk en warm. De tweepersoonskamer ‘Stijl 1’ ligt aan de achterkant van de pastorie. Uitkijkend op het noordoosten van Den Burg geniet je van schitterende zonsopkomsten. Met de ruime badkamer op de kamer, het design-keukenblok met koelkast, de tv, wifi, het zitje en het wijntafeltje, heb je alle privacy en comfort voor een heerlijk verblijf.

2
Den Burg

Met de openslaande deuren en vanaf het intieme balkon kun je genieten van alle bewegingen op straat en ontspannen mensen kijken. Tweepersoonskamer ‘Stijl 2’ ligt aan de voorkant van de pastorie en kijkt uit op het zuidwesten. De ruime badkamer op de kamer, het design-keukenblok met koelkast, de tv, wifi, het zitje en het wijntafeltje zorgen voor privacy en een comfortabel verblijf. Heb je even genoeg van alle geluiden? B&B De Oude Pastorie is geluidsvriendelijk geïsoleerd, met de deuren dicht is er vrijwel niks te horen.

2
Den Burg

Indrukwekkend uitzicht over de boomtoppen richting het noordwesten en zuidoosten van Den Burg. Tweepersoonskamer ‘Stijl 3’ is ruim en ligt op de tweede etage. Een kamer waar je kunt blijven genieten van het uitzicht. Met de ruime badkamer, het design-keukenblok met koelkast, de tv, wifi, het zitje en het wijntafeltje, heb je alle privacy en comfort voor een heerlijk verblijf. Aan alle details is gedacht.

2
Den Burg